AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü çamaşır görmek

Kahve falında bir sürü çamaşır görmek

Kahve falında bir sürü çamaşır görmek içinin rahat edeceğine, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir sürü çamaşır gördüyseniz:

  • Herkesin kendi görüşünün veya davranışının doğru olduğu konusunda ısrarcı olması olayların büyümesi anlamı taşıyabilir.

Kahve falında bir sürü çamaşır görmek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında bir sürü iç çamaşırı görmek korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, haksızlıklara uğrayan fal sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir sürü erkek görmek işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, yüksek moral sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında yatakta karınca sürüsü görmek esenlik bulup, mutlu olacağına, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine delalettir.

Kahve falında bir sürü simit görmek ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir sürü ördek görmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine rivayet eder.

Kahve falında bir sürü uğur böceği görmek bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına delalettir.

Kahve falında bir sürü sülük görmek maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir