AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şeyleri toplamak

Kahve falında bir şeyleri toplamak

Kahve falında bir şeyleri toplamak yürek yakan biri haline geleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, büyük paralar kazanacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, hasret gidereceğine, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, ruhen rahatlığa erileceğine işaret eder.

Kahve falında bir şeyleri toplamak gördüyseniz:

  • Maddi konularda bazı sıkışıklıklar meydana gelebilir.

Kahve falında bir şeyler topladığını görmek işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine rivayet eder.

Kahve falında ağaçtan bir şey toplamak eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında denizden bir şeyler toplamak geniş bir ev satın alacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında yerden bir şeyler toplamak yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına işaret eder.

Kahve falında bir şeyleri toplamak hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında denizden bir şey toplamak yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında bahçeden bir şeyler toplamak eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında gözünden bir şey çıkarmak hacetinizin giderilmesine, mutlu ve keyifli hissedeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir