AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şeyler topladığını görmek

Kahve falında bir şeyler topladığını görmek

Kahve falında bir şeyler topladığını görmek sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, konforunu ve rahatını yitireceğine, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir şeyler topladığını gördüyseniz:

  • Dikkatle düşünmeye başlamanızda fayda var.

Kahve falında bir şeyler topladığını görmek darlığa düşeceğine, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizden bir şey toplamak nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yerden bir şeyler toplamak hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında bir şeyleri toplamak kendisine uğur getireceğine, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında bahçeden bir şeyler toplamak kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına işarettir.

Kahve falında denizden bir şeyler toplamak elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında ağaçtan bir şey toplamak rahat bir hayat yaşanacağına, eve kapanıp, kendine döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kedinin bir şey yediğini görmek buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, kazancının günden güne düşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir