AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine birşey sormak

Kahve falında birine birşey sormak

Kahve falında birine birşey sormak korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, amaçlarına ulaşmaya, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında birine birşey sormak gördüyseniz:

  • Evinizde çalışma veya rahat etme koşullarınızı iyileştiren değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında sorular sormak çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüye ahireti sormak daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine rivayet eder.

Kahve falında birisine soru sormak her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına alamet eder.

Kahve falında başbakana soru sormak zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında birine yaş sormak kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yol tarifi sormak uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliye hesap sormak bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına delalet eder.

Kahve falında fiyat sormak içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir