AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şeyler yazmak

Kahve falında bir şeyler yazmak

Kahve falında bir şeyler yazmak maddi yükümlülüklerinin artacağına, farklı iş kollarına ulaşacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, attığı adımların boşa gideceğine, daha çok kazanç elde edeceğine, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir şeyler yazmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde ise dikkatli olmanız gerekiyor.

Kahve falında bir şeyler yazmak atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kağıda bir şeyler yazmak ağız tadının yerinde kalacağına, yardımda bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir şey yazmak neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deftere isim yazmak evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine tabir olunur.

Kahve falında yazdığını okumak gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suya yazı yazmak zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine yorulur.

Kahve falında masaya yazı yazmak ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kola yazı yazmak rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir