AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir rakamını görmek

Kahve falında bir rakamını görmek

Kahve falında bir rakamını görmek parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında bir rakamını gördüyseniz:

  • Eskiden birlikte çalıştığınız kişilerle bağlantı kurabilirsiniz.

Kahve falında rakam saymak birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında büyük rakamlar görmek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı rakam görmek neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine işaret eder.

Kahve falında on bir rakamı görmek her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine delalet eder.

Kahve falında yedi rakamı görmek verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, itibarını geri kazanacağına alamet eder.

Kahve falında sayısal loto rakamlarını görmek tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına inanılır.

Kahve falında tek rakam görmek sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, evlat sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında on rakamı görmek bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, ömrünün uzun olacağına ve fal sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir