AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek rakam görmek

Kahve falında tek rakam görmek

Kahve falında tek rakam görmek sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, belalara denk gelmeyeceğine, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında tek rakam gördüyseniz:

  • Gerekli değişiklikleri yaptıktan sonra her şeyin yoluna gireceğini bilerek hareket etmelisiniz.

Kahve falında tek rakam görmek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında on bir rakamı görmek moralinin yükseleceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında rakamlar görmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında rakamlı tarih görmek insanlardan bir süre uzak duracağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında on rakamı görmek bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, anne babanın hayır dualarının alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında rakamlarla uğraşmak bir anda atılıma geçeceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında rakam yazmak el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine işaret eder.

Kahve falında yüz rakamı görmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, borçların gittikçe artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir