AnaSayfa / Genel / Kahve falında on bir rakamı görmek

Kahve falında on bir rakamı görmek

Kahve falında on bir rakamı görmek bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, maddi gücünün eksileceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, rahata ereceğine, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında on bir rakamı gördüyseniz:

  • Maddi konularda kararsız davranabilirsiniz.

Kahve falında on rakamını görmek uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine işarettir.

Kahve falında dört rakamını görmek çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, gönülsüzce bir yere gideceğinize alamet etmektedir.

Kahve falında sayısal rakamlar görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında para rakamı görmek yoluna pek çok engelin çıkacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında çift rakam görmek artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına rivayet eder.

Kahve falında kırk rakamı görmek parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, zafer ve zenginlik getireceğine alamet eder.

Kahve falında kağıda rakam yazmak işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, ufkunun açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı rakam görmek eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir