AnaSayfa / Genel / Kahve falında yedi rakamı görmek

Kahve falında yedi rakamı görmek

Kahve falında yedi rakamı görmek ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yedi rakamı gördüyseniz:

  • Parasal konuları nasıl yönettiğiniz fark yaratmanızı sağlayabilir.

Kahve falında yedi rakamı görmek başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında rakam saymak sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine delalettir.

Kahve falında rakam söylemek dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine işaret eder.

Kahve falında sıfır rakamı görmek eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, küs arkadaşların barışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında rakam yazmak yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük rakam görmek kısmetlerinin çoğalacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında çift rakam görmek sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında üç rakamını görmek huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir