AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın yüzük aramak

Kahve falında altın yüzük aramak

Kahve falında altın yüzük aramak rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın yüzük aramak gördüyseniz:

  • Ne kadar çok gayret gösterirseniz, o kadar üretken olabilirsiniz.

Kahve falında altın yüzük aramak yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, sağlığının kötüye gideceğine işarettir.

Kahve falında yüzük aramak müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pırlanta yüzük aramak renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çamurda yüzük aramak para sıkıntısına düşmeyeceğine, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına delalettir.

Kahve falında yüzüğünü aramak dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, rızkında ve malından olacağına rivayet eder.

Kahve falında nişan yüzüğü aramak emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine inanılır.

Kahve falında tek taş yüzük aramak eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, halsizleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın aramak kredi çekileceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir