AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinden mesaj almak

Kahve falında ölmüş birinden mesaj almak

Kahve falında ölmüş birinden mesaj almak dostlardan zarar görüleceğine, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş birinden mesaj almak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler veya başka birisi sizi ani kararlar almak zorunda bırakabilir.

Kahve falında sevgiliden mesaj beklemek atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen birinden mesaj almak muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında telefondan mesaj atmak manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliden mesaj geldiğini görmek başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mesaj silmek en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine inanılır.

Kahve falında mesajlaştığını görmek sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğinden mesaj beklemek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, helal ekmek yiyeceğine rivayet eder.

Kahve falında cep telefonuna mesaj geldiğini görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir