AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir malını satmak

Kahve falında bir malını satmak

Kahve falında bir malını satmak birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, istediği herşeye kavuşacağına, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, dünya ve ahiretinin güzel olmasına, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine delalet eder.

Kahve falında bir malını satmak gördüyseniz:

  • Dostlarınız arasındaki bir kadından önemli bir sıkıtı görmeniz olasıdır.

Kahve falında bir malını satmak büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, nefsini terbiye etmeyi başaracağına yorulur.

Kahve falında başkasının malını satmak nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında çok mal satmak sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında bir mal satmak yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında müşteriye mal satmak rahata ereceğine, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına delalettir.

Kahve falında pazarda mal satmak sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına yorulur.

Kahve falında mal satmak çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, işinin başından ayrılmayacağına alamet eder.

Kahve falında malını satmak hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, kazancının ve rızkının da garanti olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir