AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir mağaza görmek

Kahve falında bir mağaza görmek

Kahve falında bir mağaza görmek başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir mağaza gördüyseniz:

  • Olayların üstesinden gelmek istiyorsanız biraz daha rahat olmalısınız.

Kahve falında mağaza dolaşmak hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mağazada ayakkabı görmek elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elbise mağazasına gitmek bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı mağazasına gitmek artık rahat bir nefes alacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında takı mağazası görmek başarılarının ve kazancının artacağına, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine inanılır.

Kahve falında mağazadan alışveriş yapmak kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, şükrederek yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında mobilya mağazası görmek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında mağazada elbise denemek kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir