AnaSayfa / Genel / Kahve falında köyünde olmak

Kahve falında köyünde olmak

Kahve falında köyünde olmak fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, variyetini çoğaltacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köyünde olmak gördüyseniz:

  • Çok güvendiğiniz birisine sırlarınızı açabilirseniz, onun yardımını görebilirsiniz.

Kahve falında köy meydani görmek bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köyden kaçmak berekete ve zenginliğe ulaşacağına, çözümlere kavuşacağına işarettir.

Kahve falında köylü kızı görmek küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, işlerin yavaşlayacağına delalet eder.

Kahve falında köylü görmek Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine yorulur.

Kahve falında köy biberi görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köy sabunu görmek çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köyden ev almak kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında köye gideceğini görmek atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, refahının ve varlığının artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir