AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kızı sakal görmek

Kahve falında bir kızı sakal görmek

Kahve falında bir kızı sakal görmek girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, işlerinin çoğalacağına, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, iyilik görüleceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kızı sakal gördüyseniz:

  • Ev ya da aile ile ilgili konularda aşırı tepkiler veriyor olabilirsiniz.

Kahve falında bir kızı sakallı görmek hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına rivayet eder.

Kahve falında kızını sakal görmek yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği kızı sakallı görmek yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına işaret eder.

Kahve falında kızını sakallı görmek ardından sevinçli bir haber alınacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına delalet eder.

Kahve falında bir kızı sakal görmek elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kızı sakallı görmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızı sakallı görmek sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, aile içinde huzurunun yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadın sakal traşı olmak verilen emeğin boşa gideceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir