AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kişiyi üzgün görmek

Kahve falında bir kişiyi üzgün görmek

Kahve falında bir kişiyi üzgün görmek onları koruyup kollayacağına, makamının sürekli yükseleceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kişiyi üzgün gördüyseniz:

  • Sağlık açısından da temkinli olmanız gerekiyor.

Kahve falında ölü kişiyi üzgün görmek para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyi üzgün görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine delalettir.

Kahve falında ölen kişiyi üzgün görmek elden arka arkaya paralar çıkacağına, işinin başına geçeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi üzgün görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına alamet eder.

Kahve falında bir kişiyi üzgün görmek sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına inanılır.

Kahve falında başkasının üzgün olduğunu görmek kendisine kar ve mutluluk getireceğine, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annesini üzgün görmek muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, fal sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını çok üzgün görmek başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir