AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının üzgün olduğunu görmek

Kahve falında başkasının üzgün olduğunu görmek

Kahve falında başkasının üzgün olduğunu görmek çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, verilen kararların geri çekileceğine, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının üzgün olduğunu gördüyseniz:

  • Daha sonra ise karşınızdaki insanın sevgisini kazanınca, onu kontrol etmeyi düşünün.

Kahve falında ölen yakınını üzgün görmek verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş eşi üzgün görmek hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında babasını üzgün görmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında iş arkadaşını üzgün görmek sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında üzgün kadın görmek onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında anne ve babayı üzgün görmek nice noksanlık içinde olduğuna, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir arkadaşını üzgün görmek işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş anneyi üzgün görmek fal sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir