AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürekli aynı kişileri görmek

Kahve falında sürekli aynı kişileri görmek

Kahve falında sürekli aynı kişileri görmek dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında sürekli aynı kişileri gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz misafirleriniz olabilir veya siz davet edebilirsiniz.

Kahve falında aynı kişiyi sürekli görmek işten güçten elini eteğini çekeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sürekli aynı kişiyle kavga etmek kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında sürekli aynı kişileri görmek güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında sürekli aynı kişiyi görmek rahat bir hayat süreceğine, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine alamet eder.

Kahve falında sürekli aynı kişiyle evlenmek pişman olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında sürekli aynı kişiye sarılmak tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sürekli aynı şeyleri görmek bolluk ve bereketin artacağına, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında sürekli aynı kızı görmek ancak daha sonra sorunların aşılacağına, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir