AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kişiyi sürekli görmek

Kahve falında sevdiği kişiyi sürekli görmek

Kahve falında sevdiği kişiyi sürekli görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, evlatların hayırsız çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına inanılır.

Kahve falında sevdiği kişiyi sürekli gördüyseniz:

  • Sizi bayıltabilecek kişi veya olay azdır.

Kahve falında sevdiğin kişiyi sürekli görmek çareyi başka yerlerde arayacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sürekli sevdiği kişiyi görmek çirkin iftiralara uğrayacağına, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine alamet eder.

Kahve falında sürekli sevdiğin kişiyi görmek maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına delalettir.

Kahve falında sevdiği kişiyi sürekli görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına işarettir.

Kahve falında bir kişiyi sürekli görmek daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına yorulur.

Kahve falında sürekli ölmüş kişiyi görmek kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sürekli küs olduğun kişiyi görmek her geçen gün kendisini yetiştireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına inanılır.

Kahve falında sürekli aşık olduğun kişiyi görmek bir sebeple sorun yaşayacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir