AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kişiyi ölü görmek

Kahve falında bir kişiyi ölü görmek

Kahve falında bir kişiyi ölü görmek giderileceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında bir kişiyi ölü gördüyseniz:

  • Çevrenizde sadece sizi değil bütün ailenizi etkileyebilecek sevinçli bir olay yaşanabilir.

Kahve falında ölü kişiyi tekrar ölü görmek kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü kişiye yemek vermek aile içinde her şeyin yolunda olacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kişiyi ölü görmek özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına işaret eder.

Kahve falında ölü kişinin dirildiğini görmek ailesini kaybedeceğine, yenilgiye uğramış hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü kişiyi diri görmek gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine yorulur.

Kahve falında ölü kişiyle konuşmak elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kişiyi ölürken görmek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü bir kişiyi diri görmek ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir