AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü kişiyi tekrar ölü görmek

Kahve falında ölü kişiyi tekrar ölü görmek

Kahve falında ölü kişiyi tekrar ölü görmek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, iyi şeyler yaşayacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına delalet eder.

Kahve falında ölü kişiyi tekrar ölü gördüyseniz:

  • Fikirlerinize güvenebilir, yaratıcı işler ortaya çıkartabilirsiniz.

Kahve falında ölü kişinin tekrar öldüğünü görmek eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü bir kişiyi tekrar öldüğünü görmek yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü kişiyi tekrar ölü görmek kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, uzun yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kişinin ölüp tekrar dirildiğini görmek sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evlenen kişinin tekrar evlendiğini görmek yepyeni biri haline geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine yorulur.

Kahve falında aynı kişiyi tekrar görmek kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine inanılır.

Kahve falında ölen kişinin tekrar dirildiğini görmek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine delalettir.

Kahve falında ölen kişiyi tekrar öldüğünü görmek deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir