AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kişiyi evli görmek

Kahve falında bir kişiyi evli görmek

Kahve falında bir kişiyi evli görmek yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, işe ve aşa kavuşacağına, üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında bir kişiyi evli gördüyseniz:

  • Toplumsal hayattaki beklentilerinizi karşılayabilecek bir aşka ihtiyacınız var.

Kahve falında sevdiğin kişinin evli olduğunu görmek şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyle evli olmak parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında evli kişinin gelinlik giymek tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiği kişiyle evli olduğunu görmek sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, emellere ulaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kişiyi evli görmek dertlerinin şifasını bulacağına, eşlerinin kapanacağına işaret eder.

Kahve falında evli kişiyi evlenirken görmek hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine inanılır.

Kahve falında sevdiği kişinin evli olduğunu görmek hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, ters giden işlerin düzeleceğine inanılır.

Kahve falında evli olduğun kişiyle tekrar evlenmek malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir