AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kişinin evli olduğunu görmek

Kahve falında sevdiği kişinin evli olduğunu görmek

Kahve falında sevdiği kişinin evli olduğunu görmek kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişinin evli olduğunu gördüyseniz:

  • En imkansız görünen şey bile gerçek olabilir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi evli görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle evli olduğunu görmek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, dünya hayatından yana da razı geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği kişiyle evli olmak karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, sıhhat ve moral bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyle evli olduğunu görmek septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan fal sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin evli olduğunu görmek arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan fal sahibinin yalnızlaşacağına, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine inanılır.

Kahve falında sevdiği kişinin evli olduğunu görmek endişe verici olaylar yaşanacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında evli kişinin evlendiğini görmek kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evli kişinin yeniden evlendiğini görmek çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir