AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kişiye para vermek

Kahve falında bir kişiye para vermek

Kahve falında bir kişiye para vermek haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kişiye para vermek gördüyseniz:

  • Fikirlerinizin peşinden gitmelisiniz.

Kahve falında ölen kişiden para almak işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iki kişiden para almak dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen kişiye para vermek çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş kişiye para vermek sermayesinin boşa gideceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişiden para almak işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiye para vermek eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında bir kişiye para vermek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişiden para almak geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir