AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş kişiden para almak

Kahve falında ölmüş kişiden para almak

Kahve falında ölmüş kişiden para almak onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, yeni kararlar alınacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş kişiden para almak gördüyseniz:

  • Bir süre için olaylara müdahale etmemenizde fayda var.

Kahve falında sevdiğin kişiden para almak girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiği kişiden para almak kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına inanılır.

Kahve falında iki kişiden para almak işinde yükseleceğine, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kişiye para vermek başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına delalet eder.

Kahve falında ölen kişiden para almak kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, gülen yüzünün solacağına işarettir.

Kahve falında ölen kişiye para vermek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, büyük zararlar getireceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş kişiye para vermek girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, falı kapatan kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiye para vermek yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir