AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkası için yardım istemek

Kahve falında başkası için yardım istemek

Kahve falında başkası için yardım istemek hak yoluna döneceğine, kazanca kavuşacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, doğruluğu bulacağına, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına alamet eder.

Kahve falında başkası için yardım istemek gördüyseniz:

  • Romantizm yakın bir kişiyle ilişkinizi güçlendirebilir.

Kahve falında arkadaşından yardım istemek ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında askerden yardım istemek atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş birinden yardım istemek maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine tabir olunur.

Kahve falında bir erkekten yardım istemek yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kardeşten yardım istemek işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine tabir olunur.

Kahve falında bağırarak yardım istemek kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüden yardım istemek iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yardım etmek istemek çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir