AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kişinin sırtına binmek

Kahve falında bir kişinin sırtına binmek

Kahve falında bir kişinin sırtına binmek kendisini mutsuz edeceğine, beden sağlığının zarar göreceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, kişinin bundan zarar göreceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir kişinin sırtına binmek gördüyseniz:

  • Diğerleri sizi grubun en etkileyici kişisi olarak görüyor olabilir.

Kahve falında bir kişinin sırtına binmek şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, bazı iş birlikleri yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babanın sırtına binmek zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, sıkıntıların aşılacağına işaret eder.

Kahve falında insanın sırtına binmek sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının sırtına binmek parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, iyi zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının sırtına binmek kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında inek sırtına binmek bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına yorulur.

Kahve falında köpek sırtına binmek sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yunus balığının sırtına binmek tüm sorunlarının biteceğine, kavgaların büyüyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir