AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kişinin kürtaj olduğunu görmek

Kahve falında bir kişinin kürtaj olduğunu görmek

Kahve falında bir kişinin kürtaj olduğunu görmek başarılı olacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına delalettir.

Kahve falında bir kişinin kürtaj olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin söyleyeceği veya söylediği şeyler , ileride pişmanlık duyacağınız duygusal tepkiler vermenize neden olabilir.

Kahve falında bir kişinin kürtaj olduğunu görmek eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına inanılır.

Kahve falında eşinin kürtaj olduğunu görmek şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kürtaj olanı görmek hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, asosyal bir insan haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir başkasının kürtaj olduğunu görmek ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine tabir olunur.

Kahve falında başka birinin kürtaj olduğunu görmek darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kürtaj olmak olduğunu görmek cesaret gerektiren işlere gireceğine, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kürtaj olmak istemek en çetin zorlukların aşılacağına, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine işarettir.

Kahve falında kürtaj olmaktan vazgeçmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir