AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kişi görmek

Kahve falında bir kişi görmek

Kahve falında bir kişi görmek hile ile mal elde edeceğine, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, kendisi ile gururlanacağına, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, daha güçlü bir hale geleceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, bir işe soyunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kişi gördüyseniz:

  • Geçmişin geride kalması gerekiyor.

Kahve falında iki kişi olmak ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş bir kişiyi canlı görmek maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına rivayet eder.

Kahve falında ünlü kişiyle konuşmak içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, kazançlı işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişinin ölüm haberini almak maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişiyi ve ailesini görmek kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen bir kişiyi tekrar ölmüş görmek kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kişiyi sarhoş görmek borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişiye yemek vermek kısmetinin ve şansının da açık olacağına, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir