AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki kişi olmak

Kahve falında iki kişi olmak

Kahve falında iki kişi olmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, çok başarılı ve zengin birisi olacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında iki kişi olmak gördüyseniz:

  • Tek başınıza herşeyi halledebilirsiniz.

Kahve falında ölen kişiyi yeniden ölmüş görmek işe ve aşa kavuşacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş bir kişinin ağladığını görmek başının ağrıyacağına, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle ayrılmak iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına işarettir.

Kahve falında sevdiği kişinin gözlerine bakmak kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölen kişiye kuran okumak maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kişiyle dans etmek meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına alamet eder.

Kahve falında küs olduğu kişiye sarılmak böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, her geçen gün daha profesyonel olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevmediği kişiyi görmek ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir