AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadınla zina etmek

Kahve falında bir kadınla zina etmek

Kahve falında bir kadınla zina etmek yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, bolluk içinde yaşayacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında bir kadınla zina etmek gördüyseniz:

  • Yanıltıcı etkiler devrede dikkatli adımlar atmalısınız.

Kahve falında bir kadınla zina etmek biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına inanılır.

Kahve falında bir kadınla zina yapmak aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine delalet eder.

Kahve falında evli kadınla zina yapmak ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadınla zina yapmak rahatsızlıkların tedavi edileceğine, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında kadının zina ettiğini görmek dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple fal sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkekle zina yaptığını görmek el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, yatırımların heba olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek zina yapmak elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızıyla zina yapmak sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir