AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadının soyunduğunu görmek

Kahve falında bir kadının soyunduğunu görmek

Kahve falında bir kadının soyunduğunu görmek maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, kurtuluşa kavuşacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir kadının soyunduğunu gördüyseniz:

  • Aşırı yük almak, abartılı konuşmak, bazı konuları hafife almak ya da tam tersi büyütmek, bütçeyi aşan planları hesaplayamamak, kaldırabileceğinden fazla söz vermek türünde olaylara açıksınız.

Kahve falında bir kadının soyunduğunu görmek rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında banyoda soyunmak çok büyük bir mutluluk duyulacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camide soyunmak hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına yorulur.

Kahve falında kalabalıkta soyunmak aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin soyunduğunu görmek sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, yüzünün kızaracağına delalet eder.

Kahve falında sokakta soyunmak çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine inanılır.

Kahve falında birinin karşısında soyunmak neşeli ve keyifli günler geçireceğine, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkeğin karşısında soyunmak bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir