AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadının evlendiğini görmek

Kahve falında bir kadının evlendiğini görmek

Kahve falında bir kadının evlendiğini görmek iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, kem gözlere geleceğine, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir kadının evlendiğini gördüyseniz:

  • Çok fazla üzerinde durmamanız durumunda akabinde her şeyin yoluna girdiğini görebilirsiniz.

Kahve falında tanımadığı bir kadınla evlendiğini görmek sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına delalettir.

Kahve falında kadın kocasının evlendiğini görmek yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dul kadınla evlendiğini görmek mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına delalettir.

Kahve falında kadın kadına evlendiğini görmek hayallere kavuşulacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında genç bir kadınla evlenmek sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine delalet eder.

Kahve falında evli kadının tekrar evlendiğini görmek günahlarına tövbe edeceğine, rızkın kesilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kocasının başka kadınla evlendiğini görmek bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin başka kadınla evlendiğini görmek yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir