AnaSayfa / Genel / Kahve falında iç çamaşırlı kadın görmek

Kahve falında iç çamaşırlı kadın görmek

Kahve falında iç çamaşırlı kadın görmek sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, kazancın her geçen gün daha da artacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak fal sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına inanılır.

Kahve falında iç çamaşırlı kadın gördüyseniz:

  • Bazı konularda ısrarcı olmamakta fayda var.

Kahve falında kadının iç çamaşırını görmek epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kadını iç çamaşırıyla görmek çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, işlerinin de hal yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iç çamaşırsız kadın görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında iç çamaşırlı kadın görmek güzel bir evliliğe, eski enerjisini bulacağına delalettir.

Kahve falında kirli kadın iç çamaşırı görmek devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına delalettir.

Kahve falında siyah kadın iç çamaşırı görmek yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına delalettir.

Kahve falında kadın iç çamaşırı giymek onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bayan iç çamaşırı görmek yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir