AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadına dogum yaptırmak

Kahve falında bir kadına dogum yaptırmak

Kahve falında bir kadına dogum yaptırmak sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, onlar sayesinde kalkınacağına, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, falı kapatan kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kadına dogum yaptırmak gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili olarak herkesi kıskandırabilecek bir teklif almanız mümkündür.

Kahve falında kadın dogum doktoruna gitmek kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında bir kadına dogum yaptırmak saadetinin yükseleceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına yorulur.

Kahve falında çocuğun karnını doyurmak yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçın dolaşmasını görmek sorun üzerine sorun yaşanacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında açı doyurmak sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında domatez görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, ulvi kimse haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında evde kedinin dolaştığını görmek gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine yorulur.

Kahve falında yemek yiyip doymadığını görmek hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, sağlığın da bozulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir