AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir işi yapmamak

Kahve falında bir işi yapmamak

Kahve falında bir işi yapmamak geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine işarettir.

Kahve falında bir işi yapmamak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler söylenenleri veya söz verilen şeyleri tamamen unutmuşçasına hareket edebilirler.

Kahve falında yatağa işeyen birini görmek kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında üzerine işendiğini görmek gönlünce bir yaşamı olacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine tabir olunur.

Kahve falında işyeri koltuğu görmek bazı konularda konuşulacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında ortak iş kurmak alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında eski işine geri başlamak alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, saygının ve iletişimin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında işe başvurduğunu görmek işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına rivayet eder.

Kahve falında işyerinin soyulmasını görmek çok zor durumlara düşeceğine, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına inanılır.

Kahve falında bir işyerinde çalıştığını görmek büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir