Kahve falında bir işi tamamlamak

Kahve falında bir işi tamamlamak ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, aksi takdirde çok üzüleceğine, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, çekilen hasretin biteceğine, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Kahve falında bir işi tamamlamak gördüyseniz:

  • Duygusal olaylarla yüzleşip yolunuza devam etmeniz gerekiyor.

Kahve falında bir işi tamamlamak kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında namaz tamamlamak sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, rızkından olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında namazı tamamlamak çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında babayla işe gitmek daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında işyerinin yandığını duymak sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, işinde çok büyük adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayrıldığı işyerini görmek dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, etrafındakiler tarafından kutlanacağına işarettir.

Kahve falında iş masa görmek çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına alamet eder.

Kahve falında hamur işi yapan görmek kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir