AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakının işe girdiğini görmek

Kahve falında yakının işe girdiğini görmek

Kahve falında yakının işe girdiğini görmek aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına alamet eder.

Kahve falında yakının işe girdiğini gördüyseniz:

  • Hemen toparlanmaya bakın.

Kahve falında yakının işe girdiğini görmek itibarın sarsılacağına, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine alamet eder.

Kahve falında bir yakınının hapse girdiğini görmek rahat bir nefes alınacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yakınının içine cin girdiğini görmek günden güne kazancının artacağına, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında yakınının hapse girdiğini görmek bir sebeple çok üzüleceğine, onları gücendireceğine delalettir.

Kahve falında yakının hapse girdiğini görmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yakının hapse girdiğini görmek fakir fukaranın karnının doyurulacağına, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında bir yakının cezaevine girdiğini görmek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında yakınlarının hapse girdiğini görmek karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir