AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunun işe girdiğini görmek

Kahve falında çocuğunun işe girdiğini görmek

Kahve falında çocuğunun işe girdiğini görmek maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, kişinin rahat edeceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunun işe girdiğini gördüyseniz:

  • Oldukça önemli bir karar vermek ya da tercihte bulunmak durumunda kalmanız olasıdır.

Kahve falında çocuğunun işe girdiğini görmek çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir işe girdiğini görmek ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında başka birinin işe girdiğini görmek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, oldukça kazançlı işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka işe girdiğini görmek büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında devlet dairesinde işe girdiğini görmek daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir başkasının işe girdiğini görmek en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine işaret eder.

Kahve falında kızının işe girdiğini görmek hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına rivayet eder.

Kahve falında işi girdiğini görmek verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, zor ve kötü günlerin geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir