AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir insanın kanser olduğunu görmek

Kahve falında bir insanın kanser olduğunu görmek

Kahve falında bir insanın kanser olduğunu görmek işlerinde bereketin ve verimin artacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, kişinin şifa bulacağına, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bir insanın kanser olduğunu gördüyseniz:

  • Sanatsal, yaratıcılık gerektiren veya aşk hayatınızla ilgili konularda yeni şeyler deneyebilirsiniz.

Kahve falında kanserli insanlar görmek projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine tabir olunur.

Kahve falında kanser insan görmek sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına işarettir.

Kahve falında bir insanın kanser olduğunu görmek arkasından iyi konuşulacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boğaz kanseri olduğunu görmek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kanser hastasının öldüğünü görmek yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kanser olduğunu bilmek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kanseri olmak özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, dinini yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının kanser olduğunu duymak kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir