AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir insanın kafasının koptuğunu görmek

Kahve falında bir insanın kafasının koptuğunu görmek

Kahve falında bir insanın kafasının koptuğunu görmek hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, kazalardan, belalardan korunacağına, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine işarettir.

Kahve falında bir insanın kafasının koptuğunu gördüyseniz:

  • Hayattan daha fazla şey almak istiyorsunuz.

Kahve falında kafası insan vücudu yılan görmek girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına inanılır.

Kahve falında insan kafası kesmek çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına inanılır.

Kahve falında bir insanın kafasında bit görmek kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpek kafalı insan görmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, tartışma yaşayacağına işarettir.

Kahve falında insan kafası kesildiğini görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında domuz kafalı insan görmek kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında insan kafa kesmek derdin sona ereceğine, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına yorulur.

Kahve falında insan kafalı köpek görmek büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir