AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir insanı yaşlı görmek

Kahve falında bir insanı yaşlı görmek

Kahve falında bir insanı yaşlı görmek yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, böylece hayatının da düzene gireceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir insanı yaşlı gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınızla sosyalleşmeniz durumunda gelirlerinizi arttırmanızı sağlayabilecek olanaklar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında yaşlı bir insanın elini öpmek eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine yorulur.

Kahve falında genç insanı yaşlı görmek işinin her geçen gün büyüyeceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına delalet eder.

Kahve falında yaşlı hasta insan görmek yaptıklarıyla sorgulanacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir insanı yaşlı görmek rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı insanları görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına inanılır.

Kahve falında bir insanı yaşlanmış görmek çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş insanı yaşıyo görmek maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok yaşlı insanlar görmek bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir