AnaSayfa / Genel / Kahve falında genç insanı yaşlı görmek

Kahve falında genç insanı yaşlı görmek

Kahve falında genç insanı yaşlı görmek deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple fal sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına tabir olunur.

Kahve falında genç insanı yaşlı gördüyseniz:

  • Sizi tartışmalı ortamlara çekmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında genç bir insanın yaşlandığını görmek hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı insanı genç görmek sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına yorulur.

Kahve falında genç insanı yaşlı görmek çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, yeni bir işte tartışma yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı birini genç olarak görmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir adamı genç görmek çok kötü günler yaşayacağına, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında genç birinin yaşlandığını görmek sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında genç bir erkeği yaşlanmış görmek daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, kalp kırmaya tabir olunur.

Kahve falında genç birini yaşlanmış görmek elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir