AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir insana sarılmak

Kahve falında bir insana sarılmak

Kahve falında bir insana sarılmak rızkının artacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı rivayet eder.

Kahve falında bir insana sarılmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız zarifliğiniz nedeniyle sizi takdir edebilirler.

Kahve falında ölü insanla sarılmak rakipleri mağlup edeceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş bir insanla sarılmak yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına delalettir.

Kahve falında aşık olduğun insana sarılmak ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, malının ve parasının çoğalacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin insana sarılmak işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği insana sarıldığını görmek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş bir insana sarılmak alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, refaha erişileceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğin insanın sarıldığını görmek kendisine olan güveninin azalacağına, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü bir insana sarılmak kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir