AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin insanın sarıldığını görmek

Kahve falında sevdiğin insanın sarıldığını görmek

Kahve falında sevdiğin insanın sarıldığını görmek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, oldukça uzun bir yolculuğa, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin insanın sarıldığını gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınızın veya arkadaşlarınızın bazı konularda sabrınızı ya da şanslarını zorladıklarını düşünmeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin insana sarılmak daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin insanın sarıldığını görmek kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, sağlığının da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği insana sarıldığını görmek sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği insanla sarılmak hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin insanla sarılmak neşesini ve moralini kaybedeceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin bir insana sarılmak eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin insana sarılıp ağlamak kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına işaret eder.

Kahve falında ölen insana sarılmak neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, namaz kılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir