AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş bir insanla sarılmak

Kahve falında ölmüş bir insanla sarılmak

Kahve falında ölmüş bir insanla sarılmak keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir insanla sarılmak gördüyseniz:

  • Aslında bunu zaten tahmin edebiliyordunuz.

Kahve falında ölü insana sarılıp ağlamak iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen insana sarılmak karşısına yeni imkanlar çıkacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında insanlara sarılmak iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aşık olduğun insana sarılmak kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kefene sarılı insan görmek hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin bir insana sarılmak zorluklarının biteceğine, komşularla ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küs olduğun insanla sarılmak yanlış işlere girip mutsuz olacağına, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında kefene sarılmış insan görmek güvenliğinden vazgeçeceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir