AnaSayfa / Genel / Kahve falında film afişi görmek

Kahve falında film afişi görmek

Kahve falında film afişi görmek kime danışacağını bilemez olacağına, yüküne ortak olacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında film afişi gördüyseniz:

  • Gizli kalmış konular aydınlanabilir, araştırdığınız olaylar veya kişiler varsa sonunda aradığınız bilgiler açığa çıkabilir.

Kahve falında film afişi görmek işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, başarı kaydedeceğine yorulur.

Kahve falında afiş asmak muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında evde film izlemek art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında filmde oynamak asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında film çektirmek yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, işinden ekmeğinden olacağına delalet eder.

Kahve falında film anlatmak garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine alamet eder.

Kahve falında film aktörü görmek hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında filmde rol almak eşinden yana huzurlu olacağına, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir