AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yere kapalı kalmak

Kahve falında bir yere kapalı kalmak

Kahve falında bir yere kapalı kalmak telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, işlerine bereket geleceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, gelirin tükeneceğine, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yere kapalı kalmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda olması gerektiğinden fazla iyimser düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında bir yere kapalı kalmak kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine delalettir.

Kahve falında bir yerde kapalı kalmak maddi olarak çok kayıp vereceğine, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine yorulur.

Kahve falında camide kapalı kalmak hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, sorun üzerine sorun yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında tuvalette kapalı kalmak bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına delalettir.

Kahve falında bir odada kapalı kalmak sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, onun yolundan ayrılmayacağına delalettir.

Kahve falında kapalı alanda kalmak elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında okulda kapalı kalmak sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına inanılır.

Kahve falında kapalı kalmak ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir