AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkekte yüzük görmek

Kahve falında bir erkekte yüzük görmek

Kahve falında bir erkekte yüzük görmek kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, eşi ile arasının açılacağına işarettir.

Kahve falında bir erkekte yüzük gördüyseniz:

  • Bir ilişkinize zarar vermek istemiyorsanız, duygularınızı kontrol altında tutmalı, sakinliğinizi korumalısınız.

Kahve falında erkeğin elinde altın yüzük görmek büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında bir erkeğin yüzük verildiğini görmek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin parmağında altın yüzük görmek atılan adımların büyük başarılar getireceğine, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkeğe yüzük vermek sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzük erkek görmek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin parmağında yüzük görmek gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Kahve falında erkekte altın yüzük görmek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına inanılır.

Kahve falında erkek parmağinda altin yüzük görmek kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir