Kahve falında erkeğe yüzük vermek

Kahve falında erkeğe yüzük vermek ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, işten yana şansının açık olacağına, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında erkeğe yüzük vermek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiden duyacağınız hoş sözler sizi mutlu edecek.

Kahve falında erkeğe yüzük almak büyük ferahlık yaşayacağına, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine işaret eder.

Kahve falında erkek yüzüğü görmek çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın erkek yüzüğü görmek yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına işaret eder.

Kahve falında erkeğin parmağında tek taş yüzük görmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkekten altın yüzük almak sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine inanılır.

Kahve falında bir erkekte yüzük görmek insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına işarettir.

Kahve falında erkek parmağinda altin yüzük görmek ömrün uzun olmasına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine yorulur.

Kahve falında sevdiği erkekle yüzük takmak iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir